Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 garlic clove
- 1 piece lemon peel, no white pith (4 cm strip)
- 40 g shelled pistachios
- 60 g salted butter, softened
- 20 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 4 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed
- 100 g cream cheese, softened
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tomatoes, ripe and cut into halves
- salt, to season
- 1 avocado, flesh only, ripe, cut into slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1595.3 kJ / 379.8 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 284.2 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower mash
25 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Tuna avocado bowl
45 min
Stuffed zucchini
1h 5 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Zucchini soup
25 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min