Mushrooms with pistachio butter

Mushrooms with pistachio butter

4.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • lemon peel no white pith (4 cm strip)
    1 piece
  • shelled pistachios
    40 g
  • salted butter softened
    60 g
  • lemon juice
    20 g
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed
    4
  • cream cheese softened
    100 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • tomatoes ripe and cut into halves
    2
  • salt to season
  • avocado flesh only, ripe, cut into slices
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 284.2 mg
Eiwitten 7.2 g
Calorieën 1595.3 kJ / 379.8 kcal
Vetten 36 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 15.7 g
Koolhydraten 4.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...