Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cucumber salad
- ½ Chinese cabbage (wombok), cut into pieces
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 - 2 continental cucumbers, spiralised
- 1 carrot, spiralised
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 60 g roasted unsalted peanuts
Dressing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 1 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp shiro (white) miso paste
- 30 g lime juice
- 3 tsp coconut sugar
- 50 g Japanese pickled ginger, cut into julienne
- fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Colourful quinoa salad
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Curried cauliflower salad
40min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Cauliflower buffalo bites
35min
Fish with ginger lime sauce
35min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Satay noodle salad
35min
Miso coleslaw
20 Min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min