
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cucumber salad
- ½ Chinese cabbage (wombok) cut into pieces
- 1 red capsicum deseeded and cut into pieces
- 1 - 2 continental cucumbers spiralised
- 1 carrot spiralised
- 2 sprigs fresh coriander leaves only
- 1 sprig fresh mint leaves only
- 60 g roasted unsalted peanuts
Dressing
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
- 1 cm piece fresh ginger peeled
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 1 ½ tbsp tamari gluten free (see Tips)
- 1 tsp shiro (white) miso paste
- 30 g lime juice
- 3 tsp coconut sugar
- 50 g Japanese pickled ginger cut into julienne
- fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 112.2 kcal / 471.1 kJ
- Eiwitten
- 5.2 g
- Vetten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vezels
- 5.1 g