Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miso dressing
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 80 g rice wine vinegar
- 70 g water
- 50 g olive oil
- 10 g sesame oil
- 110 g shiro (white) miso paste
Coleslaw
- 150 g purple cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g green cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.5 kJ / 73.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 240.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White bean dip with chimichurri
15 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Broccoli salad
10 Min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Basil pesto
10 Min
Hommus
15 Min
Japanese-style dressing
5 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Miso dressing
5 Min
Fresh fennel salad
10 Min