Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miso dressing
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 80 g rice wine vinegar
- 70 g water
- 50 g olive oil
- 10 g sesame oil
- 110 g shiro (white) miso paste
Coleslaw
- 150 g purple cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g green cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.5 kJ / 73.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 240.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Broccoli salad
10 Min
Coleslaw
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Asian cucumber salad
10 Min
Raw cauliflower tabouli
30min
Miso dressing
5min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Sweetcorn and black rice salad
1h