Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miso dressing
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 80 g rice wine vinegar
- 70 g water
- 50 g olive oil
- 10 g sesame oil
- 110 g shiro (white) miso paste
Coleslaw
- 150 g purple cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g green cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.5 kJ / 73.2 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 240.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Colourful quinoa salad
40 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Warm satay chicken salad
55 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Asian cucumber salad
10 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Coriander pesto
5 Min