Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Smoky tempeh
- 200 g tempeh, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 1 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
- ¼ tsp onion powder
Dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g lemon juice
- 100 g canned chickpeas, drained
- 20 g shiro (white) miso paste
- 15 g pickled capers
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 20 g filtered water
Salad
- 40 g kale, finely shredded
- ½ red cabbage
- 140 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- vegan Parmesan cheese, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2081.4 kJ / 495.6 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 36.1 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa tabouli
12h 40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Miso coleslaw
20 Min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Raw cauliflower tabouli
30min
Colourful quinoa salad
40 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1hod. 15min
Broccoli almond soup
30min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min