Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 65.8 mg
Alternatieve recepten
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Colourful quinoa salad
40 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Crunchy carrot salad
10 Min