Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 65.8 mg
Alternatieve recepten
Curried carrot and ginger soup
40 dk
Green goodness soup
10 dk
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 dk
White zucchini and cannellini bean soup
25 dk
Thai green broccoli and spinach soup
25 dk
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40 dk
Fresh fennel salad
10 dk
Raw cauliflower tabouli
30 dk
Miso coleslaw
20 dk
Coriander pesto
5 dk
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2sa 50 dk
Eggplant with burghul
55min