Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g buckwheat groats
- cold water, for soaking
- 300 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 200 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 green apple, cored and cut into quarters
- 2 tbsp lemon juice
- 2 spring onions/shallots, cut into pieces (4 cm)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp sumac
- 2 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g slivered almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489.1 kJ / 116.5 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 65.8 mg
Alternatieve recepten
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Miso coleslaw
20 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Crunchy carrot salad
10 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Fresh fennel salad
10 Min
Hommus
15 Min