Apparaten en accessoires
Lentil and mint salad
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 55min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
297.1 mg
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
26.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Quinoa tabouli
12u. 40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Zucchini soup
25min
Mediterranean capsicums
2u.
Mushroom stroganoff
20min
Spring greens with grapefruit
30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Artichoke and bean ragout
1u. 30min
Eggplant with burghul
55min
Honey ginger tofu with greens
2u. 25min
Smoky Mexican bean soup
35min