Apparaten en accessoires
Lentil and mint salad
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 55min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
297.1 mg
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
26.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Quinoa tabouli
12u. 40min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Lentil hotpot
12u. 45min
Ratatouille
40min
Pumpkin tart
2u. 15min
Artichoke and bean ragout
1u. 30min
Vegetable pilaf
1u.
Israeli couscous salad
1u.
Eggplant with burghul
55min
Asparagus risotto
40min
Sweet potato and grain salad
1u. 30min