Apparaten en accessoires
Lentil and mint salad
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 55min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
297.1 mg
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
26.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Grain salad lettuce cups
1u. 55min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24u. 50min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spring frittata
1u. 15min
Raw cauliflower tabouli
30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Sweet potato and grain salad
1u. 30min
Miso coleslaw
20min
Quinoa tabouli
12u. 40min
Couscous tahini bowl
30min