Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch baby asparagus, trimmed
- 100 g frozen peas
- 80 g frozen edamame beans, defrosted and shelled (see Tips)
- 850 g water
- 80 g white quinoa
- 20 g fresh baby spinach leaves
- 1 zucchini, cut into thin strips
- 2 spring onions/shallots, shredded
- 4 eggs, poached (see Tips)
- 80 g soft feta
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, chopped
- 2 tbsp dukkah
- extra virgin olive oil, for drizzling
- micro herbs, to serve (optional)
- 1 lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1759.4 kJ / 418.9 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Rainbow bowl
1h 20 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Fruit and yoghurt pizza
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Tofu scramble
25 min