Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch baby asparagus, trimmed
- 100 g frozen peas
- 80 g frozen edamame beans, defrosted and shelled (see Tips)
- 850 g water
- 80 g white quinoa
- 20 g fresh baby spinach leaves
- 1 zucchini, cut into thin strips
- 2 spring onions/shallots, shredded
- 4 eggs, poached (see Tips)
- 80 g soft feta
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, chopped
- 2 tbsp dukkah
- extra virgin olive oil, for drizzling
- micro herbs, to serve (optional)
- 1 lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1759.4 kJ / 418.9 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced carrot porridge
25min
Better-for-you banana pancakes
30 Min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Oat porridge with dates and cardamom
20 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Green garden juice
5 Min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 Std. 15 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Cacao banana porridge
15min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min