Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch baby asparagus, trimmed
- 100 g frozen peas
- 80 g frozen edamame beans, defrosted and shelled (see Tips)
- 850 g water
- 80 g white quinoa
- 20 g fresh baby spinach leaves
- 1 zucchini, cut into thin strips
- 2 spring onions/shallots, shredded
- 4 eggs, poached (see Tips)
- 80 g soft feta
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, chopped
- 2 tbsp dukkah
- extra virgin olive oil, for drizzling
- micro herbs, to serve (optional)
- 1 lemon or lime, cut into cheeks to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1759.4 kJ / 418.9 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 27.1 g
- Vezels
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Spiced carrot porridge
25min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50 phút
Millet
1hod. 40min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5min
Couscous tahini bowl
30 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min