Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 813.1 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Colourful quinoa salad
40 min
Quinoa tabouli
12h 40 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Bulghur
35 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min