Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 813.1 mg
Alternatieve recepten
Nam Jim
10 Min
Sunny gazpacho
25min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Asparagus risotto
40 min
Cucumber soup with prawn skewers
Geen beoordelingen
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15 min
Seafood con arroz
45 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20 min