Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 813.1 mg
Alternatieve recepten
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Autumn vegetable gratin
50 min.
Yasai miso ramen
35min
Lentil and mint salad
3h 55 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Fresh fennel salad
10 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Honey ginger tofu with greens
2h 25 min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min