Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced pears
- 400 g red wine
- 200 g water
- 200 g Rapadura sugar
- 2 cinnamon quills
- 3 whole cloves
- 1 orange, zest and juice
- ¼ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground cardamom
- 900 - 1000 g pears (approx. 4-6 pears) peeled, cored and cut into quarters
Banana ice cream
- 80 g macadamia nuts
- 450 g banana, cut into pieces (3 cm) and frozen
- ½ tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1586.9 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 11.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Zucchini soup
25min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12hod. 45min
Spicy cauliflower soup
20min
Chorizo and squid stew (TM6)
5 Std. 30 Min
Russian beetroot salad
1h 10 min.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Fig and apricot tea bread
1h 30 min.
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min