Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced pears
- 400 g red wine
- 200 g water
- 200 g Rapadura sugar
- 2 cinnamon quills
- 3 whole cloves
- 1 orange, zest and juice
- ¼ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground cardamom
- 900 - 1000 g pears (approx. 4-6 pears) peeled, cored and cut into quarters
Banana ice cream
- 80 g macadamia nuts
- 450 g banana, cut into pieces (3 cm) and frozen
- ½ tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1586.9 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 11.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indian spiced sweet potato soup
25 dk
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Apple, leek and sage sauce
15min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1sa 30 dk
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1sa
Shichimi togarashi oysters
1sa 10 dk
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min