Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced pears
- 400 g red wine
- 200 g water
- 200 g Rapadura sugar
- 2 cinnamon quills
- 3 whole cloves
- 1 orange, zest and juice
- ¼ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground cardamom
- 900 - 1000 g pears (approx. 4-6 pears) peeled, cored and cut into quarters
Banana ice cream
- 80 g macadamia nuts
- 450 g banana, cut into pieces (3 cm) and frozen
- ½ tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1586.9 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 11.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panforte
1h 30min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Finger lime tarts
2h 30min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Pears in red wine
3h 20min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Frangipane cake
1h 45min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Orange and almond cake
2u. 20min