Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced pears
- 400 g red wine
- 200 g water
- 200 g Rapadura sugar
- 2 cinnamon quills
- 3 whole cloves
- 1 orange, zest and juice
- ¼ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground cardamom
- 900 - 1000 g pears (approx. 4-6 pears) peeled, cored and cut into quarters
Banana ice cream
- 80 g macadamia nuts
- 450 g banana, cut into pieces (3 cm) and frozen
- ½ tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1586.9 kJ / 377.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 11.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Polenta, mandarin and almond cake
2óra 35p
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Impossible coconut pie
1h 30min
Artichoke and bean ragout
1h 30min