Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced labne
- 750 g natural yoghurt
- 150 g dukkah, for coating
Mint vinaigrette
- 1 garlic clove
- 1 ½ lemons, zest only, no white pith
- 45 - 60 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only, to taste
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp raw sugar
Salad
- 750 g water
- 675 g Kent pumpkin, unpeeled, cut into thick wedges (1 cm)
- 1 ½ tsp extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp dried oregano
- 150 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 1 pomegranate, arils only
- 180 g rocket, washed and patted dry
- 2 - 3 tbsp pepita seeds, to taste (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2231.5 kJ / 531.2 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 302.2 mg
Alternatieve recepten
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Thai chicken wraps
40min
Satay noodle salad
35min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Eggplant rotolo
1h 40min
Guacamole with mango
10min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Zoodles with broccoli pesto
30 min