Apparaten en accessoires
Vegan macadamia cheese ball
Voorbereiding. 15min
Totaal 56u. 55min
8 portions
Ingrediënten
-
whole macadamia nuts200 g
-
water for soaking
-
coconut oil3 tsp
-
kefir milk (coconut)90 g
-
eschalot50 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to season
-
fresh chives finely chopped1 tbsp
-
pecans roasted60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
144.9 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1154.1 kJ /
274.8 kcal
Vetten
27.9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dairy free
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Plant-based béchamel sauce
10min
Vanilla cashew yoghurt
24u. 15min
Raw chocolate beetroot cake
2u. 15min
Mushroom ragu with polenta toast
1u. 40min
Basic vegetable stock
1u.
Vegan butter
8u. 5min
Chocolate mousse
1u. 10min
Gluten free sourdough bread
192u. 20min
Vegan hollandaise
10min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4u. 5min
Carrot poppy seed muffins
1u. 15min
Gluten free pizza base
35min