Apparaten en accessoires
Vegan macadamia cheese ball
Voorbereiding. 15min
Totaal 56u. 55min
8 portions
Ingrediënten
-
whole macadamia nuts200 g
-
water for soaking
-
coconut oil3 tsp
-
kefir milk (coconut)90 g
-
eschalot50 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to season
-
fresh chives finely chopped1 tbsp
-
pecans roasted60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
144.9 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1154.1 kJ /
274.8 kcal
Vetten
27.9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dairy free
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Raw chocolate snaps
1u. 5min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1u. 30min
Leek quiche
1u. 20min
Vegan mayonnaise
15min
Plant-based parmesan
5min
Almond Cheese
6u. 15min
Basic vegetable stock
1u.
Cashew sour cream
10min
Tofu scramble
25min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25u. 20min
Gluten free sourdough bread
192u. 20min