Apparaten en accessoires
Vegan macadamia cheese ball
Voorbereiding. 15min
Totaal 56u. 55min
8 portions
Ingrediënten
-
whole macadamia nuts200 g
-
water for soaking
-
coconut oil3 tsp
-
kefir milk (coconut)90 g
-
eschalot50 g
-
garlic clove1
-
olive oil1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to season
-
fresh chives finely chopped1 tbsp
-
pecans roasted60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
144.9 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1154.1 kJ /
274.8 kcal
Vetten
27.9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dairy free
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sweet seeded crackers
1u. 10min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Millet cashew stir-fry
30min
Vegan custard
15min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3u. 5min
Cashew sour cream
10min
Orange, hazelnut and coconut balls
2u. 10min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Falafel crackers
40min