Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 653.7 mg
Alternatieve recepten
Hearty seven vegetable soup
30min
Mixed tomato and labne salad
24ωρ. 20 λεπτ.
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1hod. 55min
Beetroot salad with raita dressing
35 λεπτ.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 λεπτ.
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Spring greens with grapefruit
30min
Savoury crêpes
45 λεπτ.
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min