Baked spinach and feta mushrooms

Baked spinach and feta mushrooms

4.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
8 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm) (optional)
    50 g
  • day old bread torn into pieces
    2 slices
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • lemon peel no white pith (1 x 5 cm)
    2 pieces
  • brown onion cut into halves
    120 g
  • bacon trimmed and cut into pieces
    140 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • pine nuts toasted
    2 tbsp
  • Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
    180 g
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh portobello mushrooms brushed clean and stalks removed
    6 - 8

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 653.7 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 953 kJ / 227 kcal
Vetten 17 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 5.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...