Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 653.7 mg
Alternatieve recepten
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Cucumber soup
25 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Mediterranean vegetable bake
50min
Asparagus risotto
40min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Mushroom tart
50min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Pear and blue cheese risotto
30 Min