Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 653.7 mg
Alternatieve recepten
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Risotto verde
45 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Polenta zucchini slice
2hod. 10min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min