Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 653.7 mg
Alternatieve recepten
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Sauerkraut soup
50min
Mediterranean capsicums
2h
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Minestrone
40min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min