Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 fresh cup mushrooms, brushed clean (stems removed and reserved)
- 20 g blanched almonds
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter
- 20 g olive oil
- 60 g eschalots, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 1 egg
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102.9 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 523.5 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Cauliflower gratin
1 Std.
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Garlic mushrooms
25 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Open fish burgers
1 Std.
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Stuffed zucchini
1h 5min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min