Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 fresh cup mushrooms, brushed clean (stems removed and reserved)
- 20 g blanched almonds
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter
- 20 g olive oil
- 60 g eschalots, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 1 egg
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102.9 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 523.5 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Whole cauliflower with pea purée
40min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Pumpkin tart
2h 15min
Mushroom tart
50min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Sun-dried tomato tartare
15 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min