Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 fresh cup mushrooms, brushed clean (stems removed and reserved)
- 20 g blanched almonds
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter
- 20 g olive oil
- 60 g eschalots, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 1 egg
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102.9 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 523.5 mg
Alternatieve recepten
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Garlic mushrooms
25 Min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h