Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1079.7 mg
Alternatieve recepten
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Almond chocolate mousse
35 min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Spinach and feta muffins
40 min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Curried chicken salad wraps
50min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Red pesto chicken salad
35 min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min