Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 60 g red onion
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch ground smoked paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- 800 - 850 g potatoes (small), peeled and cut pieces (2-3 cm)
- 3 chorizo (approx. 500 g), thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 828 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 567.8 mg
Alternatieve recepten
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Turkey and lemon aioli wraps
30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Risotto verde
45min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Moroccan chicken with couscous
45min
Lamb Moussaka
1h 30min
Gnocchi
1h 40min
Pork meatballs with couscous
50min