Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 60 g red onion
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch ground smoked paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- 800 - 850 g potatoes (small), peeled and cut pieces (2-3 cm)
- 3 chorizo (approx. 500 g), thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 828 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 567.8 mg
Alternatieve recepten
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h