Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 60 g red onion
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch ground smoked paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- 800 - 850 g potatoes (small), peeled and cut pieces (2-3 cm)
- 3 chorizo (approx. 500 g), thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 828 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 567.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with Romesco sauce
1h 40 min.
Fattoush with grilled haloumi
5h
Lamb kleftiko
4sa
Open fish burgers
1h
Sausage ragu with orecchiette
1h
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Home-style soda bread with spring onion
1h
Melanzane parmigiana
2h 5min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2h 15min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min.
Arrabbiata sauce
20min