Apparaten en accessoires
Tuna and olive empanaditas
Voorbereiding. 35min
Totaal 4u. 5min
30 pieces
Ingrediënten
-
water500 g
-
whole egg2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths100 g
-
green capsicum deseeded and cut into eighths80 g
-
canned crushed tomatoes drained200 g
-
pitted Kalamata olives sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
237.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
477 kJ /
114 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
9.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2u. 35min
Haupia Pie
3u.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1u. 5min
Chicken banh mi
4u. 35min
Kormolas (Kulkuls)
3u.
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1u. 10min
Tuna empanadas
2u.
Grand Marnier® soufflé
1u.
Strawberry champagne cake
3u. 10min
Eggplant with burghul
55min
Mushroom croustade
1u. 35min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min