Tuna and olive empanaditas

Tuna and olive empanaditas

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 4u. 5min
30 pieces

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • whole egg
    2
Tuna filling
  • lemon zest no white pith (5 x 1 cm)
    2 pieces
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    50 g
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • red capsicum deseeded and cut into eighths
    100 g
  • green capsicum deseeded and cut into eighths
    80 g
  • canned crushed tomatoes drained
    200 g
  • pitted Kalamata olives sliced
    80 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • canned tuna in oil drained
    185 g
Pastry
  • olive oil
    90 g
  • water
    100 g
  • dry white wine
    40 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • self-raising flour
    350 g
  • egg lightly beaten for brushing
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 237.5 mg
Eiwitten 3.8 g
Calorieën 477 kJ / 114 kcal
Vetten 6.7 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 9.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...