Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 whole eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into eighths
- 80 g green capsicum, deseeded and cut into eighths
- 200 g canned crushed tomatoes, drained
- 80 g pitted Kalamata olives, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g canned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 237.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye bread rolls
12 godz.
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Rustic bread
2h
Sunflower and nori filling
3h 10min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Poppy seed strudel
3h 15min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Tuna empanadas
2h
Classic Flammkuchen
1h
Sunny gazpacho
25min