Apparaten en accessoires
Tuna and olive empanaditas
Voorbereiding. 35min
Totaal 4u. 5min
30 pieces
Ingrediënten
-
water500 g
-
whole egg2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
red capsicum deseeded and cut into eighths100 g
-
green capsicum deseeded and cut into eighths80 g
-
canned crushed tomatoes drained200 g
-
pitted Kalamata olives sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
canned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
237.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
477 kJ /
114 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
9.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed white chocolate cheesecake
25u. 20min
Baba ghanoush
1u.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1u.
Filo spinach slice
55min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Poppy seed torte
5u.
Mushroom croustade
1u. 35min
Olive and fennel grissini
25u. 30min
Polenta
25min
Ham and zucchini quiche
1u. 45min
Fish balls with yoghurt sauce
1u. 50min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1u. 55min