Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 whole eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into eighths
- 80 g green capsicum, deseeded and cut into eighths
- 200 g canned crushed tomatoes, drained
- 80 g pitted Kalamata olives, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g canned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 237.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Milanese risotto
25 min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Baba ghanoush
1 godz.
Polenta
25 min
Brioche
5 Std.
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 50 Min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Tuna empanadas
2 Std.
Moroccan chicken with couscous
45 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min