Grilled eggplant dip

Grilled eggplant dip

4.0 42 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
6 portions

Ingrediënten

  • eggplants (approx. 900 g total), room temperature
    2
  • tahini
    2 tbsp
  • garlic cloves
    1 - 2
  • lemon juice
    20 g
  • sea salt to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper to taste
  • paprika to serve
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 - 3 sprigs
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • pita bread toasted, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3.3 g
Calorieën 374.6 kJ / 89.2 kcal
Vetten 5.5 g
Vezels 5.2 g
Koolhydraten 4.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...