Apparaten en accessoires
Mushroom pâté
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
23.1 g
Calorieën
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Vetten
90.9 g
Vezels
14.1 g
Koolhydraten
7.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Leek and smoked salmon dip
55min
Tapenade
10min
Black tahini and beetroot hommus
1u. 10min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
Spicy cauliflower soup
20min
Hommus
15min
Savoury cashew cream cheese
3u. 10min
Mushroom stroganoff
20min
Mushroom ragu with polenta toast
1u. 40min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min