Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots (approx. 60 g)
- 4 garlic cloves
- 300 g fresh mixed mushrooms, cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 - 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 - 4 drops Tabasco® sauce
- 100 g walnuts, toasted
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 4056.5 kJ / 965.8 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 90.9 g
- Vezels
- 14.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew cheddar cheese
3h 10 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Mushroom stroganoff
20 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Vegan Caesar dressing
5 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Celeriac parmigiana
1h 10min