Apparaten en accessoires
Mushroom pâté
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
23.1 g
Calorieën
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Vetten
90.9 g
Vezels
14.1 g
Koolhydraten
7.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Hommus
15min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Sage and buckwheat stuffing balls
1u. 10min
Vegan Pasta
1u. 10min
Mixed mushroom pâté
1u. 25min
Beetroot soup with herb dumplings
1u. 10min
Buckwheat mushroom tartlets
1u. 45min
Mushroom Pâté
1u. 30min
Blue cheese tofu dressing
5min
Sunny gazpacho
25min
Chicken liver pâté
2u. 20min
Traditional hommus
25u. 5min