Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
Alternatieve recepten
Wasabi mayonnaise
10 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Almond thins
25min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min