Apparaten en accessoires
Pâtè with Riesling
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
6 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
353.9 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Vetten
26.4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
16.6 g
Koolhydraten
0.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Home-style soda bread with spring onion
1u.
Chicken and port pâté
1u. 30min
Chicken liver pâté
2u. 20min
Mayonnaise
5min
Pear and burghul salad
40min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Mandarin crème brûlée
4u. 15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1u.
Fennel Risotto
35min
Rustic bread
2u.