Apparaten en accessoires
Pâtè with Riesling
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
6 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
353.9 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Vetten
26.4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
16.6 g
Koolhydraten
0.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
Brandy Chicken Liver Pâté
3u. 25min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Green fig and lime marmalade
1u. 10min
Ricotta fruit tart
1u. 30min
Pickled vegetables
745u.
Chicken liver pâté
2u. 20min
Hungarian goulash
1u. 30min
Zucchini soup
25min
Double ginger and pear cake
1u. 35min
Pears in red wine
3u. 20min
Apple and cucumber relish
10min