Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 174.6 mg
Alternatieve recepten
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Sauerkraut soup
50min
Cucumber soup
25 min
Three meat roulade
2h 5min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Pâtè with Riesling
3h
Cream of mushroom soup
20 min
Mushroom soup
30min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min