Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 174.6 mg
Alternatieve recepten
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Wild Salmon Fishcakes
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Beef Jungle Curry
1 Std.
Spiced cauliflower pilau
20 Min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Prawn and saffron risotto
30min