Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 174.6 mg
Alternatieve recepten
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Sicilian prawn salad
40min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Mushroom cappuccino
25min
Eggplant with burghul
55min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Asparagus and broad bean salad
25min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Cheese soufflés
30min