Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangrattato
- 45 g bread, day old rustic bread
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, zest only, no white pith
Tonnato sauce
- 185 g tuna, canned, in brine, drained
- 2 small dried anchovies
- 2 egg yolks
- 40 g lemon juice
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
- 30 g baby pickled capers
Brussels sprouts
- 250 g water
- 500 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370.9 kJ / 327.7 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 384.7 mg
Alternatieve recepten
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Baba Ganoush
1h
Baba ghanoush
1h
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Ribollita
50 min