Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangrattato
- 45 g bread, day old rustic bread
- 2 garlic cloves
- 1 lemon, zest only, no white pith
Tonnato sauce
- 185 g tuna, canned, in brine, drained
- 2 small dried anchovies
- 2 egg yolks
- 40 g lemon juice
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
- 30 g baby pickled capers
Brussels sprouts
- 250 g water
- 500 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370.9 kJ / 327.7 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 384.7 mg
Alternatieve recepten
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 dk
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 dk
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 dk
Eggplant and ricotta involtini
1sa 20 dk
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 dk
Spinach dumplings with tomato ragout
1sa
Broccoli stem falafel
25hod. 40min