Apparaten en accessoires
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
384.7 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
13.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Fattoush with grilled haloumi
5u.
Pistachio cream madeleines
24u. 35min
Dashi - Japanese stock
45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1u. 20min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4u. 25min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1u.
Cafe-style miso mushrooms
25min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min