Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 540 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g carrots, whole (approx. 1-3 carrots) trimmed and peeled
- 50 g brown onion, cut vertically
- 70 g grapeseed oil
- 70 g apple cider vinegar
- 45 g white sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 850 g
- Calorieën
- 4193.1 kJ / 1002.2 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 70.9 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 2549.3 mg
Alternatieve recepten
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Poached eggs using blade cover
30 min
French onion dip
45 min