Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 500 g red onion, cut into wedges
- 10 black garlic cloves, roughly chopped
- 200 g dark brown sugar
- 1 tsp black salt flakes (see Tips)
- 200 g balsamic vinegar
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 356.1 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 1303.1 mg
Alternatieve recepten
Chilli crunch (TM6)
30min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
Herbed lavosh
55 Min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 min
Caramelised red onion chutney
24h
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Pear and ginger paste
26h 25min
Herb and garlic dip
5min