Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 500 g red onion, cut into wedges
- 10 black garlic cloves, roughly chopped
- 200 g dark brown sugar
- 1 tsp black salt flakes (see Tips)
- 200 g balsamic vinegar
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 356.1 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 1303.1 mg
Alternatieve recepten
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Mint béarnaise
25 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Chilli crunch (TM6)
30min
Celery leaf gremolata
5 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min