Apparaten en accessoires
Cooking beetroot and corn
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
628.5 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
268 kJ /
63.8 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Blade Cover Basics
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Garlic mushrooms
25min
Berry cordial
40min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1u. 10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13u. 15min
Apple sauce
20min
Stewed prunes
55min
Stewed apples
25min
Pot-set plain yoghurt
12u.
Marinated feta cheese
170u.