Apparaten en accessoires
Rye loaf
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
10 portions
Ingrediënten
-
olive oil spray for greasing
-
rye flour120 g
-
plain flour120 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
buttermilk250 g
-
treacle50 g
-
caraway seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
362.9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
508.5 kJ /
121.1 kcal
Vetten
2 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
20.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Prune and orange stuffing
10min
Grape bakewell tart
1u. 20min
Rustic bread
2u.
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Crispy bread with tapenade
45min
Warm beetroot dish
50min
Sun-dried tomato and pepita bread
2u.
Fennel, date and nut bread
1u. 15min
Turkey roulade with peaches and apricots
2u. 10min
Seed and nut bread
1u. 30min
Scandinavian Rye Bread
27u.