Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil spray, for greasing
- 120 g rye flour
- 120 g plain flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 250 g buttermilk
- 50 g treacle
- 1 tbsp caraway seeds, plus extra for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 508.5 kJ / 121.1 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 362.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Sauerkraut soup
50 Min
Pearl barley bread rolls
1 Std. 15 Min
Five seed bread
1hod. 50min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Spelt bread
26 godz.
Rye seed loaf
28h 10min
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Steamed wholemeal bread
2h
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min
Spelt bread rolls
1 Std. 45 Min
Rustic bread
2h