Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon quills
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut into quarters and cores removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Plum and cherry paste
5h 15 min
Spiced red wine pears
45 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Cherry clafoutis
1h 5min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min