Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon quills
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut into quarters and cores removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Sunny gazpacho
25min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Peaches in white wine syrup
4h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Baked salmon cheesecake
26sa 35 dk
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min