Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon quills
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut into quarters and cores removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Fig and walnut ice cream
8h 40 min.
Spiced red wine pears
45 Min
Marzipan
10min
Quince Torta
8 Std.
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2klst 30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Prawn salad with horseradish cream
1h
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Saffron and cardamom poached pears
40 Min