Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudding
- butter, for greasing
- 80 g pecan nuts, plus extra for garnishing
- 80 g carrot, cut into pieces
- 130 g red apple, core removed and cut into quarters
- 2 tbsp raw sugar
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon, plus extra to sprinkle
- ½ tsp ground allspice
- 2 eggs
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
- 1200 g water
Syrup
- 70 g pouring (whipping) cream
- 50 g raw sugar
- ¼ tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp water
- 40 g butter, cut into cubes
- 2 star anise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3485.3 kJ / 833 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 63.2 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 379.6 mg
Alternatieve recepten
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Spiced red wine pears
45 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min