Apparaten en accessoires
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
12 pieces
Ingrediënten
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
197.4 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
786.5 kJ /
187.3 kcal
Vetten
15.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Tea
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13u.
Pear and chocolate frangipane
2u.
Fruity pear mince tarts
2u. 30min
Tarator (tahini dip)
5min
Mixed tomato and labne salad
24u. 20min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Almond thins
25min
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9u. 40min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2u. 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min