Apparaten en accessoires
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
12 pieces
Ingrediënten
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
197.4 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
786.5 kJ /
187.3 kcal
Vetten
15.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Tea
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sago plum pudding
28u. 15min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2u.
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1u. 20min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1u.
Spiced lamb flatbread
2u.
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Golden baklava
25u. 25min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Gin and lime pie
3u. 10min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1u.