Apparaten en accessoires
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
12 pieces
Ingrediënten
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
197.4 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
786.5 kJ /
187.3 kcal
Vetten
15.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Tea
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Apple, leek and sage sauce
15min
Quince tart
1u. 10min
Lemon and caper aioli
15min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1u. 10min
Kvass fermented beetroot salad
168u. 15min
Beef tapenade crostini
1u. 40min
Tomato soup with ham and cheese wands
1u. 20min
Chocolate and red wine cake with pears
1u. 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Baked artichoke dip
35min
Spiced cherry brioche wreath
2u. 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2u.