Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 43.9 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 61.5 mg
Alternatieve recepten
Lemon meringue pie
3 Std.
Pavlova towers
4h 30min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Salted caramels
4h 40min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Roasted carrot dip
1hod.
Hazelnut torte
3h 15min
Fig and apricot tea bread
1hod. 30min
Halva semifreddo
7h 30 min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Berry mousse
5 Std.
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min