Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 764.6 mg
Alternatieve recepten
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2u.
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Champagne poached chicken terrine
1u. 30min
Carrot and coriander soup
30 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1hod.
Cream of mushroom soup
20min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min