Prawn and trout terrine with horseradish cream
TM6 TM5 TM31

Prawn and trout terrine with horseradish cream

4.8 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Terrine

  • oil spray, for greasing
  • 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
  • 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
  • 120 g cream cheese
  • 1 egg
  • 1 egg yolk
  • 40 g lemon juice
  • 2 pinches ground black pepper
  • 70 g pouring (whipping) cream
  • 700 g water

Horseradish cream

  • 140 g pouring (whipping) cream
  • 2 tbsp ground horseradish
  • 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
  • green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
  • micro herbs, to serve
  • lemon wedges, to serve
  • bread of choice, to serve (optional)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1468.3 kJ / 349.5 kcal
Eiwitten
19.8 g
Koolhydraten
9.3 g
Vetten
25.7 g
Verzadigd vet
14 g
Vezels
1.9 g
Natrium
764.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten