Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 764.6 mg
Alternatieve recepten
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Earl Grey and whisky glaze
1h
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2u. 20min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Colcannon
40min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Scallops with pea purée
25min