Prawn and trout terrine with horseradish cream

Prawn and trout terrine with horseradish cream

4.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 25min
6 portions

Ingrediënten

Terrine
  • oil spray for greasing
  • peeled raw prawns (approx. 180 g)
    20
  • hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
    150 g
  • cream cheese
    120 g
  • egg
    1
  • egg yolk
    1
  • lemon juice
    40 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pouring (whipping) cream
    70 g
  • water
    700 g
Horseradish cream
  • pouring (whipping) cream
    140 g
  • ground horseradish
    2 tbsp
  • fresh chives finely chopped, to serve
    6 sprigs
  • green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
  • micro herbs to serve
  • lemon wedges, to serve
  • bread of choice, to serve (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 764.6 mg
Eiwitten 19.8 g
Calorieën 1468.3 kJ / 349.5 kcal
Vetten 25.7 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...