Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon and ricotta filling
- 100 g smoked salmon
- 200 g ricotta
- 1 ½ pieces preserved lemon, rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- ground black pepper, to taste
Choux pastry
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (2 cm)
- 125 g water
- 75 g plain flour
- 1 pinch salt
- 2 eggs, plus extra 1 egg lightly beaten, for brushing
- nigella seeds, for sprinkling
Assembly
- 100 g smoked salmon, cut into pieces (3 cm)
- fresh dill, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 530.7 kJ / 126.4 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Gin and lime pie
3óra 10p
Smoked trout pâté
3h 15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min
Classic lemon tart
3óra 10p
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Tiramisu
5h 20min
Saint-Honore
2 godz. 45 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min