Apparaten en accessoires
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
12 pieces
Ingrediënten
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
530.7 kJ /
126.4 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
5.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Tea
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Crème brûlée
7 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min