Smoked salmon and preserved lemon choux buns

Smoked salmon and preserved lemon choux buns

3.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
12 pieces

Ingrediënten

Salmon and ricotta filling
  • ricotta
    200 g
  • preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
    1 ½ pieces
  • smoked salmon
    100 g
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice
    1 tbsp
Choux pastry
  • water
    125 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)
    50 g
  • salt
    1 pinch
  • plain flour
    75 g
  • eggs
    2
  • nigella seeds for sprinkling
  • egg lightly beaten
    1
Assembly
  • smoked salmon cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • fresh dill for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Eiwitten 8.1 g
Calorieën 530.7 kJ / 126.4 kcal
Vetten 8.1 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 5.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...