Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon and ricotta filling
- 100 g smoked salmon
- 200 g ricotta
- 1 ½ pieces preserved lemon, rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- ground black pepper, to taste
Choux pastry
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (2 cm)
- 125 g water
- 75 g plain flour
- 1 pinch salt
- 2 eggs, plus extra 1 egg lightly beaten, for brushing
- nigella seeds, for sprinkling
Assembly
- 100 g smoked salmon, cut into pieces (3 cm)
- fresh dill, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 530.7 kJ / 126.4 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Brioche fruit tarts
4u.
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min