Apparaten en accessoires
Orange liqueur zabaglione
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
oranges2
-
white sugar120 g
-
orange liqueur (Grand Marnier®)30 g
-
egg yolks6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
16 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
979.5 kJ /
233.2 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon meringue ice-cream cake
13u. 15min
Gingerbread pavlova stack
5u. 30min
Almond pastry
25min
Rueben sandwich sauce
5min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Pâté en croûte
8u. 45min
Classic zabaglione
15min
Fig and walnut ice cream
8u. 40min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Basil oil
10min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49u. 5min