Apparaten en accessoires
Orange liqueur zabaglione
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
oranges2
-
white sugar120 g
-
orange liqueur (Grand Marnier®)30 g
-
egg yolks6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
16 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
979.5 kJ /
233.2 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24u. 30min
Chicken and port pâté
1u. 30min
Caesar salad dressing
10min
Hollandaise sauce
15min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Queso fresco
2u.
Smoked trout pâté
3u. 15min
Traditional cocktail sauce
5min
Tartare sauce
10min
Leek and smoked salmon dip
55min
Chicken liver pâté
2u. 20min
Meringues
5u.