Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges
- 120 g white sugar
- 30 g orange liqueur (Grand Marnier®)
- 6 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 979.5 kJ / 233.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 16 mg
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Beetroot and horseradish relish
Geen beoordelingen
Beurre blanc
15min
Cherry clafoutis
1h 5min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30 min
Pears in red wine
3小时 20 分钟
Sgroppino
5min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Classic zabaglione
15min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 Min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5h 30 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28u. 30min