Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 914.4 mg
Alternatieve recepten
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 dk
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Peppercorn sauce
20min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Guinness beef pies
2h 15min
Curry lamb cutlets
1h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min