Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 914.4 mg
Alternatieve recepten
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Pork fillet with mustard
35 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Pork and apple cider stew
1h 40min