Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns, drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives, finely sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 914.4 mg
Alternatieve recepten
Beef Burgundy
1h 45min
Pork fillet with mustard
35 min
Meat stock paste
45 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Anise-cured salmon
14h 10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4óra
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min