Apparaten en accessoires
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
14 pieces
Ingrediënten
Wasabi mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine salt to taste1 pinch
-
wasabi paste to taste25 g
Asian crab cakes
-
lime zest only, no white pith½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)2
-
fresh crab meat or frozen crab meat, thawed250 g
-
soy sauce2 tbsp
-
eggs4
-
breadcrumbs100 g
-
plain flour70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
white sesame seeds50 g
-
vegetable oil2 tbsp
-
Japanese pickled ginger to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
544.1 mg
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
1110 kJ /
264 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Duck confit with lentil & orange salad
15u. 40min
Mini chive pikelets with mushrooms
1u.
Wasabi mayonnaise
10min
Hollandaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Fig and walnut ice cream
8u. 40min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1u. 10min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3u. 10min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min
Oysters Mignonette
5min
Steak tartare
10min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min