Apparaten en accessoires
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
14 pieces
Ingrediënten
Wasabi mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine salt to taste1 pinch
-
wasabi paste to taste25 g
Asian crab cakes
-
lime zest only, no white pith½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)2
-
fresh crab meat or frozen crab meat, thawed250 g
-
soy sauce2 tbsp
-
eggs4
-
breadcrumbs100 g
-
plain flour70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
white sesame seeds50 g
-
vegetable oil2 tbsp
-
Japanese pickled ginger to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
544.1 mg
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
1110 kJ /
264 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gin and tonic sorbet with cucumber
12u.
Chicken and port pâté
1u. 30min
Warm caramel spice martini
1u. 15min
Crème brûlée
7u.
Hollandaise sauce
15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Apricot apple pie
1u. 40min
Vindaloo pork
5u. 10min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Mussels in coconut milk
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Grilled scallops with chilli jam
25min