Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wasabi mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch fine salt, to taste
- 25 g wasabi paste, to taste
Asian crab cakes
- ½ lime, zest only, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
- 250 g fresh crab meat, or frozen crab meat, thawed
- 2 tbsp soy sauce
- 4 eggs
- 100 g breadcrumbs
- 70 g plain flour
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g white sesame seeds
- 2 tbsp vegetable oil
- Japanese pickled ginger, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1110 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 544.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai-style fish cakes
30 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Anise-cured salmon
14h 10min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Mushroom cappuccino
25 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min