Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wasabi mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch fine salt, to taste
- 25 g wasabi paste, to taste
Asian crab cakes
- ½ lime, zest only, no white pith
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
- 250 g fresh crab meat, or frozen crab meat, thawed
- 2 tbsp soy sauce
- 4 eggs
- 100 g breadcrumbs
- 70 g plain flour
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g white sesame seeds
- 2 tbsp vegetable oil
- Japanese pickled ginger, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1110 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 544.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3h
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Beurre blanc
15 Min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Wasabi mayonnaise
10min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Prawn and saffron risotto
30 min