Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli jam
- 30 g eschalots
- 100 g fresh long red chillies (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white sugar
- 50 g white vinegar
- 1 ½ tbsp lime juice
- 20 g palm sugar, broken into small pieces (see Tips)
Scallops
- 20 scallops
- extra virgin olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- lime juice, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 328 kJ / 78.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Bloody Mary
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Jalapeño poppers
35min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Oysters with lime granita
5 min
Scallops with pea purée
25min