Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli jam
- 30 g eschalots
- 100 g fresh long red chillies (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white sugar
- 50 g white vinegar
- 1 ½ tbsp lime juice
- 20 g palm sugar, broken into small pieces (see Tips)
Scallops
- 20 scallops
- extra virgin olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- lime juice, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 328 kJ / 78.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Wasabi mayonnaise
10min
Traditional cocktail sauce
5min
Salsa verde
5min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Scallops with pea purée
25min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Mushroom cappuccino
25min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min