Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli jam
- 30 g eschalots
- 100 g fresh long red chillies (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white sugar
- 50 g white vinegar
- 1 ½ tbsp lime juice
- 20 g palm sugar, broken into small pieces (see Tips)
Scallops
- 20 scallops
- extra virgin olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- lime juice, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 328 kJ / 78.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Asian dipping sauce
25min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Citrus seafood salad
1 Std.
Jalapeño honey butter
15min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Gin-cured ocean trout salad
30hod. 20min
Barbecue sauce
1h 40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Oysters with lime granita
5 min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min