Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 200 g chicken breast fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra for garnishing
- 40 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1053 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1164.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional cocktail sauce
5 Min
Chicken liver pâté
2h 20 min
Apple and ginger paste
6h 15 min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Parmesan gelato
4óra 30p
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20 min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min