Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 200 g chicken breast fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra for garnishing
- 40 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1053 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1164.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and port pâté
1h 30min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Gin and lime pie
3h 10min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Cranberry bacon stuffing
10min