Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 200 g chicken breast fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra for garnishing
- 40 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1053 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1164.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Almond thins
25 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Baked salmon cheesecake
26h 35 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min