Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 - 8 peaches, depending on size
- 100 g pure maple syrup
- 600 g white wine
- 300 g water
- 2 cinnamon quill
- 1 vanilla bean, cut into halves lengthways and seeds scraped
- 80 g lemon juice (approx. 2 lemons)
- 6 pieces lemon zest (7 x 1 cm), no white pith
- 3 star anise
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only, to serve
- Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 968.3 kJ / 230.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 62.8 mg
Alternatieve recepten
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 dk
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Saffron and cardamom poached pears
40 dk
Apple sauce
20 dk
Zucchini soup
25 dk
Crème anglaise
15 min
Freekeh pilaf with broad beans
1sa
Pears in red wine
3sa 20 dk
Tomato soup with ham and cheese wands
1sa 20 dk
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2sa 30 dk