Apparaten en accessoires
Smoked prawn kebabs with avocado whip
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
-
avocado (ripe), flesh only1
-
cream cheese softened150 g
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
peeled raw prawns tails intact20 - 30
-
olive oil for drizzling
-
Sriracha sauce to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
452.7 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
1283.7 kJ /
305.7 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
8.5 g
Koolhydraten
0.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Apple and cranberry farro salad
35min
Mac and smoky cheese
1u. 20min
Pasta Alfredo with mushrooms
40min
Quick prawn stir-fry
20min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1u. 15min
Fragrant whole barbecued fish
2u. 50min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2u. 10min
Linguine with salmon and herbs
25min
Asparagus and broad bean salad
25min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35min