Apparaten en accessoires
Smoked prawn kebabs with avocado whip
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
-
avocado (ripe), flesh only1
-
cream cheese softened150 g
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
-
lime juice1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
peeled raw prawns tails intact20 - 30
-
olive oil for drizzling
-
Sriracha sauce to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
452.7 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
1283.7 kJ /
305.7 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
8.5 g
Koolhydraten
0.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5u. 15min
Garlic prawns
25min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1u. 55min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Flank steak with horseradish cream sauce
4u. 20min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Cabbage rolls
1u. 50min
Buffalo chicken wings
45min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1u. 15min
Lamb kleftiko
4u.
Steamed coconut and prawn soup
30min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min