Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Eggplant involtini with risotto
1h 55 min.
Classic Flammkuchen
1h
Berry mousse
5h
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h