Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25 min
Jambalaya
35 min
Baguette
3 Std. 45 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Barbecued pork ribs
26h 15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Seafood panzanella
1 godz.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min