Apparaten en accessoires
Crab briks
Voorbereiding. 55min
Totaal 55min
8 portions
Ingrediënten
Salsa
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded1
-
salt½ tsp
-
tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters2
-
lemon juice1 tsp
Crab Filling
-
coriander (roots, stalks and leaves)10 sprigs
-
grated lemon zest1 tsp
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 pinch
-
cooked crab meat300 - 400 g
-
filo pastry8 sheets
-
oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
719.1 kJ /
171 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
9.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moroccan street food
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Lamb Kibbeh
1u. 30min
Pizza dough with a trio of toppings
2u. 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1u. 15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Prawn wontons
2u.
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Pilaf with fragrant tarka
1u. 20min
Prawn dumplings (xia jiao)
1u. 15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1u. 15min
Curry laksa
45min