Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savoiardi biscuit
- 6 eggs, separated
- 2 pinches sea salt
- 180 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 60 g cornflour
Mango and passionfruit
- 250 g water
- 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
- 130 g caster sugar
- 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
- 2 eggs
- 500 g mascarpone cheese, room temperature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2443 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 330.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Almond biscotti
1h 10min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Hazelnut torte
3h 15min
Chocolate ice cream
12 Std.
Lemon sorbet
8h 30 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 Std. 35 Min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2sa 30 dk
Tiraccino
1h 5min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 dk
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min