Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savoiardi biscuit
- 6 eggs, separated
- 2 pinches sea salt
- 180 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 60 g cornflour
Mango and passionfruit
- 250 g water
- 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
- 130 g caster sugar
- 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
- 2 eggs
- 500 g mascarpone cheese, room temperature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2443 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 330.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry and cream filo stacks
30 Min
Lemon ice cream torte
48h 40 min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Frangipane cake
1u. 45min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Mandarin crème brûlée
4u. 15min
Moscato panna cotta with pistachios
6sa 25 dk
Salted caramel soufflés
35 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min