Baked blueberry and hazelnut cheesecake

Baked blueberry and hazelnut cheesecake

3.6 34 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 27u.
12 slices

Ingrediënten

Hazelnut crumb base
  • salted butter cut into cubes (3 cm), plus extra for greasing
    75 g
  • hazelnuts, without skin toasted
    200 g
Cheesecake
  • sour cream
    300 g
  • cream cheese softened
    500 g
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
    2 tbsp
  • eggs
    3
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • water for baking
Blueberry compote
  • water
    1 tbsp
  • arrowroot flour
    1 tsp
  • fresh blueberries (see Tips)
    250 g
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice, to taste
    1 - 2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 222.3 mg
Eiwitten 8.5 g
Calorieën 1758.5 kJ / 418.7 kcal
Vetten 41.2 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 20.1 g
Koolhydraten 3.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...