Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hazelnut crumb base
- 75 g salted butter, cut into cubes (3 cm), plus extra for greasing
- 200 g hazelnuts, without skin, toasted
Cheesecake
- 300 g sour cream
- 500 g cream cheese, softened
- 2 tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 3 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
- water, for baking
Blueberry compote
- 1 tbsp water
- 1 tsp arrowroot flour
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 1 - 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice, to taste
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1758.5 kJ / 418.7 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 41.2 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 222.3 mg
Alternatieve recepten
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Keto Cheesecake
7h 20 min
Keto sweet pastry
1 Std.
Keto lemon curd
10 Min
The ultimate low carb celebration cake
1 Std. 20 Min
Almond chocolate mousse
35 Min
Cauliflower mash
25 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min