Rosemary and bacon stuffed onions

Rosemary and bacon stuffed onions

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 50min
6 portions

Ingrediënten

Stuffed onions
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    70 g
  • water
    1450 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
    6
  • garlic cloves
    2
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • olive oil
    20 g
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • rindless bacon rashers cut into pieces (1 cm)
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    40 g
Crumb topping
  • crusty bread cut into pieces (3 cm)
    20 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • olive oil for drizzling

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 591 mg
Eiwitten 9.2 g
Calorieën 825.7 kJ / 196.5 kcal
Vetten 16.5 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...