Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 591 mg
Alternatieve recepten
Stuffed zucchini
1h 5min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Coconut coffee crunch
24óra 20p
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Mushroom sauce
20 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min