Apparaten en accessoires
Gin and tonic sorbet with cucumber
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
6 portion
Ingrediënten
Sorbet
-
sugar100 g
-
tonic water200 g
-
tonic water frozen into ice cubes200 g
-
cucumber peeled and cut into pieces (2 cm)325 g
-
lemon juice25 g
-
gin70 g
Lemon and mint tuile
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter30 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour50 g
-
egg whites2
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
83.1 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
38.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Beat the heat
23 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Yoghurt dressing
10min
Panforte
1u. 30min
Apple, leek and sage sauce
15min
Citrus margarita
10min
Goat's cheese
18u.
Shichimi togarashi oysters
1u. 10min
Pork and chicken terrine
3u. 20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
French dressing
5min
Eggplant involtini with risotto
1u. 55min
Black tahini and beetroot hommus
1u. 10min