Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sorbet
- 100 g sugar
- 200 g tonic water
- 200 g tonic water, frozen into ice cubes
- 325 g cucumber, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 25 g lemon juice
- 70 g gin
Lemon and mint tuile
- 50 g blanched almonds
- 30 g unsalted butter
- 80 g caster sugar
- 50 g plain flour
- 2 egg whites
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1045.7 kJ / 248.8 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 83.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Sparkling white sangria punch
24 Std. 30 Min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 Std. 45 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Pears in red wine
3h 20min
Mango, ginger and chilli chutney
25sa 10 dk
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Sabayon
15min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min