Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sorbet
- 100 g sugar
- 200 g tonic water
- 200 g tonic water, frozen into ice cubes
- 325 g cucumber, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 25 g lemon juice
- 70 g gin
Lemon and mint tuile
- 50 g blanched almonds
- 30 g unsalted butter
- 80 g caster sugar
- 50 g plain flour
- 2 egg whites
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1045.7 kJ / 248.8 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 83.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Brandy butter
10 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min
Fresh pasta dough
1h
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Marzipan
10 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15 min
Bloody Maria
2 Std. 45 Min
Flaky filo fingers
1h 30min
Bordelaise Sauce
55min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Meringues
5h