Apparaten en accessoires
Brinjal (eggplant pickle)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
1010 g
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)30 g
-
fresh long green chilli cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
malt vinegar150 g
-
brown sugar110 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds1 ½ tsp
-
vegetable oil or light olive oil130 g
-
sea salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (1 cm)600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1010 g
Natrium
9237.1 mg
Eiwitten
10.1 g
Calorieën
7423 kJ /
1767 kcal
Vetten
136.4 g
Vezels
20.2 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
126.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min
Piccalilli
12 Std. 35 Min
Citrus salt
35 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Ras el hanout
10 Min
Thai red curry paste
15 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Rich tomato relish
2 Std. 15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min