Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g fresh ginger, peeled and cut into slices (2 mm)
- 1 fresh long green chilli, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground ginger
- ½ tsp chilli powder
- 150 g malt vinegar
- 110 g brown sugar
- 1 ½ tsp cumin seeds
- 1 ½ tsp fenugreek seeds
- 130 g vegetable oil or light olive oil
- 1 tbsp sea salt
- 600 g eggplant, cut into pieces (1 cm)
- Voeding
- per 1010 g
- Calorieën
- 7423 kJ / 1767 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 126.3 g
- Vetten
- 136.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 20.2 g
- Natrium
- 9237.1 mg
Alternatieve recepten
Red onion relish
50 min
Tomato ketchup
1h 10 min
Sauerkraut
168 Std. 35 Min
Marinated feta cheese
170 Std.
Wholegrain mustard
120u.
Mango, ginger and chilli chutney
25sa 10 dk
Spiced tomato chutney
30 min
Apple and ginger paste
6h 15min
Citrus marmalade
2h 20 min
Spicy peach and mango chutney
45 min
Quick beetroot relish
40 min
Sweet chilli sauce
1h 5 min