Apparaten en accessoires
Brinjal (eggplant pickle)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
1010 g
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)30 g
-
fresh long green chilli cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
malt vinegar150 g
-
brown sugar110 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds1 ½ tsp
-
vegetable oil or light olive oil130 g
-
sea salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (1 cm)600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1010 g
Natrium
9237.1 mg
Eiwitten
10.1 g
Calorieën
7423 kJ /
1767 kcal
Vetten
136.4 g
Vezels
20.2 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
126.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Pickled vegetables
745 Std.
Lemon and caper aioli
15 Min
Curry powder
10 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Thai green curry paste
10 Min
Spiced tomato chutney
30 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Sweet chilli sauce
1 Std. 5 Min
Spiced nut clusters
35 Min