Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g fresh ginger, peeled and cut into slices (2 mm)
- 1 fresh long green chilli, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground ginger
- ½ tsp chilli powder
- 150 g malt vinegar
- 110 g brown sugar
- 1 ½ tsp cumin seeds
- 1 ½ tsp fenugreek seeds
- 130 g vegetable oil or light olive oil
- 1 tbsp sea salt
- 600 g eggplant, cut into pieces (1 cm)
- Voeding
- per 1010 g
- Calorieën
- 7423 kJ / 1767 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 126.3 g
- Vetten
- 136.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 20.2 g
- Natrium
- 9237.1 mg
Alternatieve recepten
Dukkah
25min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Herbed lavosh
55min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min
Rosemary salt
24h 5min
Everyday Indian curry paste
30min
Ginger paste
15min
Masala bread rolls
1h 15min
Quince paste
4h 10min
Tandoori paste
5 Min
Star anise and cinnamon syrup
45min
Apple and ginger paste
6h 15 min