Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g grapeseed oil
- 120 g fresh cayenne chillies, mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (3mm)
- 15 g garlic, thinly sliced (3mm)
- 15 g fresh ginger, thinly sliced (3mm)
- 1 - 2 tbsp Sichuan peppercorns
- 1 star anise
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 270 g
- Calorieën
- 5546.1 kJ / 1325.5 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 80.8 g
- Vetten
- 121.2 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 34.5 g
- Natrium
- 992.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sichuan Chilli Oil
50min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Pickled vegetables
745u.
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15 min
Black garlic and onion jam
55min
Plum paste
1h
Korean pickled potato salad
25hod. 10min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min