Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g grapeseed oil
- 120 g fresh cayenne chillies, mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (3mm)
- 15 g garlic, thinly sliced (3mm)
- 15 g fresh ginger, thinly sliced (3mm)
- 1 - 2 tbsp Sichuan peppercorns
- 1 star anise
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 270 g
- Calorieën
- 5546.1 kJ / 1325.5 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 80.8 g
- Vetten
- 121.2 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 34.5 g
- Natrium
- 992.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Persian honeycomb bark
1h 30min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Black garlic and onion jam
55min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Tomato passata
1h 40min
Plum paste
1h
Celery leaf gremolata
5min
Lemon curd (TM6)
15min
Caramelised red onion chutney
24h
Spicy peach and mango chutney
45min