Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g grapeseed oil
- 120 g fresh cayenne chillies, mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (3mm)
- 15 g garlic, thinly sliced (3mm)
- 15 g fresh ginger, thinly sliced (3mm)
- 1 - 2 tbsp Sichuan peppercorns
- 1 star anise
- ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 270 g
- Calorieën
- 5546.1 kJ / 1325.5 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 80.8 g
- Vetten
- 121.2 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 34.5 g
- Natrium
- 992.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Celery leaf gremolata
5min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Tomato passata
1h 40min
Poached eggs using blade cover
30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min