Apparaten en accessoires
Chilli crunch (TM6)
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
270 g
Ingrediënten
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 270 g
Natrium
992.5 mg
Eiwitten
16.6 g
Calorieën
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Vetten
121.2 g
Vezels
34.5 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
80.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chilli lovers
18 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Nam Jim
10min
Sichuan zucchini and eggplant
1u. 15min
Celery leaf gremolata
5min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1u.
Chilli oil
25min
Indonesian green spice paste
40min
Balinese Betutu chicken
5u. 35min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Kewpie mayonnaise
10min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Wonton soup
1u.