Compatibele versies
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mixed fruit compote
- ½ orange, zested, no white pith and juiced (2 tbsp)
- 1 pear (approx. 150 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 peach (approx. 140 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g dried apricots, cut into halves
- ½ tsp vanilla bean extract
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 - 10 strawberries, hulled and cut into halves or frozen strawberries
Pistachio and oat granola
- 40 g light brown sugar
- 40 g pure maple syrup
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp sea salt
- 130 g shelled unsalted pistachio nuts
- 100 g rolled oats
- 20 g flaked almonds
- 4 slices fruit bread, thickly sliced
- 100 - 150 g goat's cheese
- 1 - 2 tbsp honey, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3098 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 77.5 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 355.6 mg
Alternatieve recepten
Fruit ice cream
10 Min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Peanut butter and cookie ice cream
13h 15min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Chocolate sourdough pudding
1h 30min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Honeycomb butter
10 Min
Tomato pasta sauce
40min
Porridge
15min
Fruit coulis
10 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26sa 35 dk
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min