Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana ice cream
- 5 ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen
- 50 g dark chocolate, broken into small pieces
- 2 tsp vanilla bean paste
- 50 g thickened cream
- 300 g tinned caramel (see Tips)
- 12 plain biscuits, of choice, trimmed (7 cm - see Tips)
Meringue
- 220 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2489.7 kJ / 595.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 90.4 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 635.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banoffee tartlets
1 godz. 45 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Sherbet mimosas
10min
"Little house" slice
6h 30min
Rose syrup
20 min
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Chocolate custard mille feuille
8u. 15min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min
Chocolate ganache
20 min