Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana ice cream
- 5 ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen
- 50 g dark chocolate, broken into small pieces
- 2 tsp vanilla bean paste
- 50 g thickened cream
- 300 g tinned caramel (see Tips)
- 12 plain biscuits, of choice, trimmed (7 cm - see Tips)
Meringue
- 220 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2489.7 kJ / 595.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 90.4 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 635.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rum balls
35 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Salted caramel ice cream
14 Std.
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Whipped cream
15 min
Custard
10 Min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Wholegrain scones
30min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Meringues
5 Std.
Chocolate caramel bars
1 godz. 40 min