Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 230 g white chocolate, broken into small pieces (see Tips)
- 130 g icing sugar
- 3 eggs
- 3 egg yolks
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 lemon, zested (no white pith) and juiced
- 80 g plain flour
- 1 pinch salt
- fresh blueberries, to serve
- crème fraîche, to serve (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2182.1 kJ / 519.6 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 80.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Chocolate volcanos
55 min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Crème pâtissière
15min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Layered Jaffa® slice
2h 30 min
Caramel macadamia slice
45 min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Lemon delicious
1h 5 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Cheesecakes in jars
4h