Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 220 g raw sugar
- 4 eggs, separated
- 75 g plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (see Tip)
- 310 g milk
- boiling water
- icing sugar, for dusting
- thickened cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700.8 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 64.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20 min
Sticky date pudding
1h 30min
Caribbean carrot cake
2h 10min
ANZAC biscuits
40min
Lemon meringue pie
3h
Custard
10min
Lemon or lime butter
15 min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Caramel macadamia slice
45min
Portuguese-style custard tarts
40min
Date and nut loaf
1h 20min
Apple sponge pudding
1h 20min