Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate cake layer
- 60 g caster sugar
- 2 eggs, separated
- 1 tsp natural vanilla extract
- 40 g rice flour (see Tips)
- 20 g arrowroot flour
- 20 g cocoa powder
- 1 pinch salt
Dark and milk chocolate layers
- 150 g milk chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 150 g dark chocolate, broken into pieces
- 500 g pouring (whipping) cream
- 80 g salted butter
White chocolate layer
- 3 tbsp water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 150 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g pouring (whipping) cream
- cocoa powder, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2107.2 kJ / 501.7 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 132.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White chocolate and strawberry trifle
25h
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Lamingtons
1h 10min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Black forest cake
5 Std.
Lamington swiss roll
25h 40min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30 min
Raspberry cloud
12j 5 menit
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 Std. 20 Min
Chocolate pecan pie
1h 55min
Chocolate volcanos
55min